Home Projekter Kontakt


Mine Projekter!


Projekt 1 - Re-design af hjemmeside

Redesign af Bågø (før)


forside

De største problemer vi fandt på Baagø hjemmesiden var at den ikke var mobilvenlig, ingen informationsarkitektur og manglende CRAP Principper. Ovenfor ses et eksempel af deres landing page før re-design processen.Redesign af Bågø (efter)


forside

I vores re-design af Baagø hjemmesiden brugte vi informationsarkitektur og CRAP principper. Det første eksempel vi lavede var en ny landingpage med fokus på at gøre det simpel og enkel for at brugeren for at undgå forvirring . For eksempel er menuen nu flyttet op i header for nem navigering og siden har fået en ny god kontrast, der viser kun den nødvendig information for at brugeren nemt kan følge med.Redesign af Færgen (før)


færgen

Ovenfor er en anden eksempel af Baagø hjemmeside. Dette eksempel er færge side som ikke er organiseret og informationer flyver rundt omkring på siden. Farver passer ikke med det som ordene fortæller f.eks har man valg at "Færgen er i normal drift" skal være markeret med rød tekst.Redesign af Færgen (efter)


færgen

Ovenfor ses vores re-design af færge siden. Her har vi først lavet ikoner og billeder i bedre kvalitet, dernæst er der lavet sektioner med informationer omkring færgen, f.eks har vi samlet alle informationer om afgange på en sektion som hedder "Afgange", herefter kommer sektionerne Bemærk og priser.Projekt 2 - HC Andersen Installations Koncept

Eventyrlige bevægelser
Installations konceptet eventyrlige bevægelser går ud på at man kan vække forskellige eventyr til live med forskellige bevægelser, teknisk vil man derfor skulle lave områder hvor censorer holder øje med gæsternes bevægelser, hvis gæsten foretager sig en specifik bevægelse som er tilknyttet en eventyrfigur, vil figurerne reagerer på bevægelser f.eks med modbevægelser, lyd i form af sang eller tale Se videoen eventyrlige bevægelser ovenfor for et eksempel :)